Hoofdrollen

Ute Seymens

Ute Seymens

Mevrouw Castadot

Ute Seymens zag het levenslicht in 1998. Van jongs af aan werd er dagelijks gedanst ten huize Seymens. Haar muzikaliteit werd hierdoor geprikkeld. Vanaf haar zesde jaar ging Ute op ballet. Maar het echte zingen ontdekte ze toen ze werd meegenomen naar haar eerste musical ‘Doornroosje’. De talloze musicals die ze op dvd had, werden wekelijks voor tv nagespeeld, inclusief zelfgemaakte kostuums en decor.

Toch is ze nooit naar enige muziekschool gegaan, door haar drukke hobby- schema: dansen, dictie, toneel, turnen,... Maar thuis zong ze ganse dagen. Tot vervelends toe, volgens haar huisgenoten.

Later nam Ute deel aan diverse lokale projecten: Mol in scène, De Grote Rappèl, Talentia, ... Ute is ondertussen vast lid van De Rappel Sisters, een driekoppige zanggroep die liedjes uit de oude doos terug tot leven brengt.

In ‘La Femme Fatale’ kruipt ze in de huid van mevrouw Castadot, de lieve en empathische buurvrouw van seriemoordenaar Marie-Alexandrine Petitjean.

Stijn Snellinx

Maximilien Hody

Stijn is de Benjamin uit de groep. Geboren in het jubeljaar 2000. Al op jonge leeftijd is hij gepassioneerd door theater. Als kind kwam hij voor het eerst in aanraking met toneel door het volgen van dictie- en dramalessen bij actrice Christel van Schoonwinkel. Daarnaast was hij als kind reeds lid van het plaatselijke zangkoor. De musicalmicrobe kwam kort daarna op zijn pad. Sinds zijn twaalfde staat hij geregeld op de musicalplanken.

Tijdens het middelbaar volgde Stijn de studierichting woordkunst-drama aan de kunstschool te Genk om zich te vervolmaken in zang, dans en theater. Als kers op de taart krijgt hij rollen in bekendere musicals zoals Oliver Twist en tevens een hoofdrol in de Broadway klassieker Pipin.
Als zanger is hij momenteel lid van de Nederlandstalige band ‘De Ronnies’, die zowel covers als eigen geschreven nummers brengt.

In ‘La Femme Fatale’ speelt hij de rol van Maximilien Hody, de jonge minnaar van de altijd sensuele Marie-Alexandrine.

Stijn Snellinx
 Willem Claesen

Willem Claesen

Meneer Dubois

Willem Claesen kreeg de toneelmicrobe te pakken bij Toneelgroep Jota uit Diepenbeek. Vanuit een niet te remmen enthousiasme volgde hij diverse workshops improvisatietheater. Optreden en creëren zijn duidelijk zijn ding

Door zijn innemende stem en opvallende postuur wordt hij regelmatig gevraagd voor dragende rollen bij openluchtspelen, theater of evenementen. Daar bovenop is hij de beste vriend van Sinterklaas en de Kerstman. Hij vertolkte onder anderen de Circusdirecteur in ‘Het Circus van de Nacht’, was gastheer in ‘Dickensland’, speelde de patron van het schoonheidssalon in ‘Het Bal van de Nacht’, was Koning Reginald in ‘De Queeste’ en tevens Mister Bumbles in de musical ‘Oliver’.

Willem wordt verder regelmatig gevraagd om teksten in te spreken voor diverse doeleinden en creatieve projecten.

In ‘La Femme Fatale’ vertolkt hij met veel plezier de nu al legendarische mijnheer Dubois.

Patrick Smeets

Meneer Becker

Alhoewel Patrick Smeets (°1969) niet uit een muzikaal nest kwam, bleek al snel dat musiceren zijn grootste passie zou worden. Het grote orgel van zijn oom prikkelde zijn fantasie. Na zeven jaar intense lessen trompet gevolgd te hebben aan de muziekschool van Bree stapte hij terug over op zijn oude liefde, het toetsenbord. Ondertussen was het keyboard ontwikkeld. Er ging een wereld voor hem open.

Op zijn vijftiende kwam hij in een eerste cover-band terecht. Eerst als toetsenman, later als leadzanger. 30 Jaar lang deed hij ervaring op op diverse podia. Na enkele theatrale rondzwervingen had hij zijn eerste rol te pakken in de musical-klassieker ‘The Sound of music’.

Bevriend regisseur Serge Dessers raadde hem aan audities te gaan doen voor ‘La Femme Fatale’. Met succes. Hij vertolkt de rol van mijnheer Becker. De sympathieke echtgenoot van seriemoordenaar Marie- Alexandrine Petitjean. Patrick is een teamplayer, maar ook solo gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

Patrick Smeets
 Bart Knockaert

Bart Knockaert

Meneer Roelants

‘Allround-performer’ Bart Knockaert staat met regelmaat op grote podia voor diverse vormen van entertainment. Gaande van presentatie, improvisatietheater (‘Noevoo-T’, ‘Koeien met strepen’) met een streepje zang, toneel, stand-up, animatie, straattheater (‘Pro-Fun entertainment’) tot coaching en regie toe.

Bart maakte als 13-jarige zijn theaterdebuut in de musical ‘Flierefluiter’ te Lanaken in de rol van ‘Kleine Jopie/Little John’, waar hij onder regisseur Jef Janssen uitgroeide tot een lokaal kind-sterretje. Na het ‘breken’ van de stem en door het maken van andere keuzes kwam Bart echter nooit meer aan musical toe. Tot recent... Van 2013 tot 2019 volgde Bart zanglessen bij de sopraan Beata Wojtczak, waar hij regisseur Serge Dessers leerde kennen. In 2020 slaagde Serge er in Bart te overhalen om in de musical ‘Joseph and the amazing technicolor dreamcoat’ de rol van ‘Simeon’ te vertolken. Tijdens de voorstellingen werd hij opgemerkt door Hubert en Maarten. Bart werd na ‘Joseph’ door het duo opgepikt om in extremis de rol van meneer Roelants op te nemen in ‘La Femme Fatale’.

Altijd in voor een creatieve uitdaging werkte Bart zich in no-time in en geniet hij ervan om deel uit te maken van de enthousiaste cast & crew van ‘La Femme Fatale’.